Interpretarea Numerogramei Tale #1

Datǎ începere

6:00 pm

august 27, 2024

Datǎ finalizare

9:00 pm

august 27, 2024

Atelierul de numerologie într-un nou format!

Atelierele de numerologie conduse de Romeo Popescu se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate sa apeleze la stiinta numerologiei in cautarea unor explicatii si raspunsuri la ceea ce traiesc.

Pentru cei care doar au auzit cate ceva despre numerologie sau poate chiar nu stiu nimic, aceasta este cea mai buna ocazie pentru a vedea interpretarea numerologica facuta de Romeo Popescu in direct pe baza datelor de nastere.  Pornind de la data de nastere, vom face analiza matricei psiho-energo-informative.

Daca esti deja initiat in tainele numerologiei, dar mai ai intrebari sau detalii pe care vrei sa le discuti, esti binevenit!

Numerologia este stiinta numerelor, cea care descifreaza algoritmul universului si al creatiei. Totul este numar si la numar se reduce totul. Unu este inceputul tuturor formelor si din unu se desprind celelalte, intr-o splendoare si o coloristica accesibila numai celor ce vor sa cunoasca si sa desluseasca aceste taine.

Taina simbolului este poarta ce releva o lume magica, mistica, uimitoare. Ritmul si sunetul vietii este zavorat in cufarul cunoasterii. Numerologia are cheia!

Detalii si inscrieri: prin completarea formularului de mai jos.

Investitie: 300 lei / persoana.

Joi , 27.08.2024, 18:00-21:00

Unde: platforma ZOOM

Trainer, numerolog, autor: Romeo Popescu


Dorești să te înscrii?

Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a primi datele necesare plății. După confirmarea platii, vei primi pe e-mail link-ul de acces pe Zoom. Acesta va fi trimis în ziua atelierului, cu câteva ore înainte de începerea acestuia.

Înainte de a te înscrie, te rog să te asiguri că:

  • Ai introdus corect adresa de email pe care dorești să o folosim pentru a-ți trimite detaliile organizatorice.
  • Adresa de email specificată poate primi mesaje (verifică să nu fie plină, în special dacă nu o folosești frecvent).