I. Definitii termeni utilizati

Site-ul romeopopescu.ro: este un brand/denumire comerciala al/a TREI EVENT TRAINING SRL, cu sediul in Pitesti, Bdul N.BĂLCESCU NR. 167, BL. D4, SC. A, AP. 6, PITEȘTI, jud. Arges, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J03/1358/2020, Cod fiscal 43003671,

Prin accesarea si utilizarea acestui website, consideram ca ai citit, luat la cunostiinta/ ai inteles si esti de acord cu Termenii si Conditiile acestui site. TREI EVENT TRAINING SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara vreo notificare prealabila.

Site : locul unde se afla magazinul online www.romeopopescu.ro

Furnizor sau Vanzator: Trei Event Training SRL

Client sau Cumparator: orice Utilizator al site-ului www.romeopopescu.ro care corespunde cerintelor enuntate mai jos:

Comanda – un document electronic utilizat intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, pe acest Site, intentia sa de a accesa / urmari materialele video din lista prezentata pe Site.

Plata comenzilor plasate pe website se face prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de metoda de plata

Lista de cumparaturi : sectiunea unde utilizatorul poate vizualiza/adauga produsele pe care doreste sa le comande.

Pentru a plasa o comanda pe acest website, utilizatorul trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, sau sa fie o persoana sau entitate juridica care isi face un cont pe Site.

Prin crearea unui Contul client si/sau transmiterea de comenzi care contin informatii despre Client/ Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.), utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

II. DOCUMENTE CONTRACTUALE. 

Pentru a putea viziona in intregime materialele de curs si conferinte video prezentate pe website, utilizatorul va trebui sa plaseze o comanda pe site. Prin inregistrarea comenzii pe site , cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicarea on-line in relatia cu vanzatorul referitor la operatiunile comerciale.

Odata plasata comande de catre cumparator, acesta va primi un mesaj de confirmare privind comanda si validarea metodei de palta utilizata. Aceasta notificare se face electronic direct pe website sau e-mail .

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica intervalul de raspuns si/sau permiterea accesarii online a materialelor de curs sau conferinte din Comanda. Daca aceasta se modifica va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii confirmarii Comenzii de catre Cumparator, direct pe website sau prin intermediul postei electronice.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

III. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Pentru a comanda si plati produsele prezentate pe website, este necesar ca Utilizatorul sa acceseze website-ul.

www.romeopopescu.ro isi rezerva dreptul, ca din motive obiective, sa restrictioneze accesul pe site al Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modurile de plata existente pe site, in cazul in care se considera ca datorita activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in orice fel acest website.

Utilizatorii acestui site pot comunica cu Furnizorul / Vanzatorul, utilizand rubrica Contact de pe site sau adresa de email office.romeopopescu@gmail.com.

Acest site nu isi asuma in niciun fel disfunctionalitatile si nici efectele produse de acestea, care pot aparea in timpul utilizarii website-ului, vizionarii materialelor video, plasarii comenzilor sau efectuarii procedurii de plata online.

In cazul in care Utilizatorul a efectuat plata online, dupa ce aceasta a fost validata si confirmata, dar nu reuseste sa acceseze si vizioneze materialul video (cursului) platit, acesta va fi invitat sa reincerce accesarea linkului corespunzator produsului (cursului) platit.

Preturile produselor(cursurilor, conferintelor) prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul tuturor platilor efectuate on-line, acest Site nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, acesta poate include dar nu se limiteaza la diversele comisioane bancare, a cardului bancar al acestuia, in cazul in care este folosita o moneda de emitere diferita de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Prezentarea sumara a tuturor cursurilor si conferintelor video de pe paginile site-ului este cu titlu informativ, materialele cu informatia completa putand fi vizualizate dupa efectuarea platii acestora.

IV. COMANDA

Ultilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite pe Lista de cumparaturi in vederea urmand efectuarii platii prin una dintre modalitatile indicate pe site.

Odata adaugat pe Lista de cumparaturi, pentru ca materialul de curs sau conferinta video sa poata fi accesat si vizualitat, utilizatorul trebuie sa introduca informatiile cerute in vederea validarii platii si finalizarii comenzii.

Adaugarea unui produs pe lista de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii aferente, nu atrage dupa sine inregistrarea acesteia.

Cumparatorul confirma, prin finalizarea comenzii, ca toate datele furnizate de acesta de-a lungul procesului de plasare al acesteia sunt complete si corecte.

Furnizorul/Vanzatorul poate anula o Comanda plasata, informand in prealabil printr-o notificare Cumparatorului, fara nicio alta obligatie fata de acesta si fara ca acesta din urma sa pretinda orice daune-interese in urmatoarele situatii de plata online:

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.romeopopescu.ro

– neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

– datele furnizate pe Site de catre Client/Cumparator, sunt incomplete si/sau incorecte;

Clientul/Cumparatorul poate solicita anularea unei comenzi numai daca plata aferenta acesteia nu a fost confirmata sau validata pe site si comanda nu a fost finalizata cu succes.

V. CONFIDENTIALITATE – vezi Politica de Confidentialitate de pe site

VI.PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – vezi Politica de Confidentialitate de pe site

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona pentru a nu mai primi mesaje de informare de pe acest site , prin debifarea celulei sau optiunii Dezabonare.

De asemenea, pentru imbunatatirea materialelor oferite si a experientei de cumparare, putem folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie.

Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Nu vor fi transmise catre terți și nici nu vor fi publicate.

VII. FACTURARE – PLATA

Preturile produselor oferite sunt afisate pe site-ul www.romeopopescu.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Cumparatorul poate obtine factura pentru produsele platite , odata cu introducerea datelor de facturare in formularul de comanda/plata. Factura va putea fi salvata/imprimata de catre client dupa afisarea ei pe ecran.

Cumparatorul este responsabil in a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele de facturare din Contul sau/si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre www.romeopopescu.ro in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Daca Cumparatorului nu poate accesa informatiile referitoare la facturi dupa mai mult de trei zile lucratoare, este invitat sa ne sesizeze acest aspect pe adresa de mail: office.romeopopescu@gmail.com.


Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile www.romeopopescu.ro si nici nu vor fi stocate de catre de www.romeopopescu.ro

Din motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

VIII. RASPUNDERE

Vanzatorul nu va fi responsabil pentru orice fel de daune pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca urmare al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si nici pentru daune care pot rezulta din utilizarea materialelor si a informatiilor  dupa accesare/vizualizare

Prin Contului contul creat si utilizarea sa, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (nume de cont si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si va fi responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

www.romeopopescu.ro, in calitate de Furnizor/vanzator, isi rezerva dreptul de a modifica sau a actualiza fara vreo alta notificare Termenele si Conditiile Site-ului.

IX. FOLOSIREA COOKIE-URILOR – Vezi Politica de Cookies prezenta pe site.

X. FORTA MAJORA

In cazul unui eveniment de forta majora, niciuna din parti nu poate fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca aceasta s-a datorat, total sau partial evenimentului respectiv. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte implicata, are dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

XI. LEGEA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Fiind de acord cu articolele prezentate in Termeni si Conditii, Clientul/Cumparatorul confirma asumare acestor riscuri, in totalitate.